Hombár Kft

A cég 1991-ben alakult meg a korábbi helyi Mgtsz takarmánygyártó, terményszárító és raktárbázisára alapozva.
A gépek, berendezések és épületek jelentős része is leromlott állapotban volt. Folyamatos fejlesztések, beruházások után majdnem minden cserére vagy felújításra kerü|t, és új raktárak, szárító és 60 tonnás digitális hídmérleg is épült. Kramer rakodógépet, Renault tartályos és platós tehergépkocsit is beszereztünk.

Mivel foglalkozunk?
A cég telephelyén mezőgazdasági szolgáltatást végez, amely a terményszárítást, rostálást, vetőmagtisztítást, csávázást és termékek tárolását egyaránt magában foglalja mezőgazdasági termelők és kereskedők részére.
A terménytároláshoz 12.000 tonna termény befogadására alkalmas síktárolók állnak rendelkezésre. Hetech szárítónkkal évente 14-17.000 tonna szemestermény szárítását, tisztítását végezzük.

A szárításra beszállított termények jelentős részét fel is vásároljuk, részben a saját takarmánykeverő üzemünk alapanyag ellátása érdekében, részben kereskedelmi célra. A takarmánykeverő üzemünkben dercés és granulált tápok gyártása folyik.
Az állattartók egyedi keveréktakarmánykeverék igényét is ki tudjuk elégíteni.
Brojler
Tojótyúk
Pulyka
Sertés

A cégünk rugalmasan alkalmazkodik a piaci helyzethez, a megrendelők igényeihez.
A keveréktakarmányok kiszállítása ömlesztve, főként tartálykocsival történik, míg a zsákos tápok kiszállításához platós tehergépkocsi áll rendelkezésre. Az üzem éves keveréktakarmány gyártása 2.000 tonna körül mozog, de a rendelkezésre álló kapacitás ennél nagyobb termelést is lehetővé tesz. Szivesen várunk további partnereket, állattartókat a térségben.
Cégünk
Kérdése van?